Csatlakozz a VB Design hajszalon oldalához
Kapcsolat

Váczi Balázs mesterfodrász

Váczi Balázs Egyszer volt, hol nem volt, a legkisebb fiú elindult szerencsét próbálni... De komolyra fordítva a szót, valóban mesebeli a történet. Már gyerekkoromban kezdődött a szakma szeretete, igazából amikor pályaválasztásra került a sor nem is volt kérdés hogy a fodrász szakmát választom.

1999-ben végeztem kisebb nagyobb nehézségek árán. A szakma alapjainak elsajátítását, Antalics Gyöngyinek köszönhetem. Az iskola végeztével alkalmazottként kezdtem dolgozni, miközben kezdtem kialakítani a saját stílusomat.

Váczi Balázs 2004-ben elvégeztem a mesterképzést, vállalkozóként és persze mesterfodrászként dolgoztam tovább. 2005-ben eljött az én időm sikerült megnyitnom saját szalonom a belváros szívében, és ezzel egy nagy álmom vált valóra.

Viszonylag pici üzlet volt ez, de az enyém és ez volt a lényeg. Azóta már átköltöztem egy nagyobb szalonba, szintén a belvárosban, amit már egy teljesen új letisztult, modern stílusban rendeztem be. A szalonban ketten dolgozunk Várszegi Vica kolleganőmmel aki technikus és a szalon hajszín specialistája.

Hivatásunk a vendégeink maximális kiszolgálása, hogy a fodrásznál lét ne csak hajvágás hanem egy jó környezetben kellemesen eltöltött idő legyen. A fodrászat ma már nem csak hajvágásról szól, hanem a vendégek stílusához legjobban illő frizurát hozunk létre színben és fazonban egyaránt természetesen a legújabb trendek alapján.

Váczi Balázs Mesterfodrász Váczi Balázs Mesterfodrász Váczi Balázs Mesterfodrász


Fontosnak érzem a folyamatos fejlődést, hiszen a mi szakmánkban lényeges, hogy naprakészek legyünk és ismerjük az állandóan változó divatirányzatokat. Mivel elkötelezett híve vagyok a L'ORÉAL PROFESSIONNEL-nek, az általuk rendezett tanfolyamokra járunk főként melyeket a legnagyobb nevek a szakmában: Hajas László, és Zsidró Tamás tartanak. Ahogy időm engedi, próbálok részt venni Különböző külföldön rendezett tanfolyamokon is.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL GOLD fokozatú SALON EXPERT Váczi Balázs Nemrég a versenyzés világába is belekóstoltam és életem első versenyén az ország legjobb 8 fodrásza közé jutottam egy L'ORÉAL által rendezett versenyen. A francia cég is elismerte a feléjük mutatott elkötelezettségemet, és a L'ORÉAL PROFESSIONNEL GOLD fokozatú SALON EXPERT referencia szalonja lettem, ami szintén nagy büszkeséggel tölt el.

Nos, ez az én kis történetem, továbbra is próbálok a szakma és a vendégeim irányában alázatos maradni, és természetesen várok mindenkit szeretettel továbbra is a szalonban.

Váczi Balázs

Weblapkészítés - Chrome Ball Webdesign Honlapkészítés - Chrome Ball Webdesign
©2009 - vbdesign.hu - Minden jog fenntartva!
honlaptérkép